Saturday, September 14, 2013

Η επικοινωνια του σχολείου μας με τους γονείς


Η επικοινωνια του σχολείου μας με τους γονείς γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:
  • Το Τετράδιο Ενημέρωσης = όλοι οι μαθητές έχουν ένα τετράδιο που ονομάζεται 'Τετράδιο Ενημέρωσης', σε αυτό οι καθηγητές σημειώνουν θέματα σχετικά με τις απουσίες ή τις καθυστερήσεις των μαθητών, τις αργίες, τυχόν συμπληρωματικά μαθήματα, μικρής κλίμακας ενημερώσεις κυρίως για πρακτικά ζητήματα. Σε αυτό το τετράδιο μπορείτε επίσης να παρακολουθείται τις ενημερώσεις, διάφορες προσκλήσεις και άλλα. Κατά βάση είναι ένα τετράδιο-πύλη ενημέρωσης ανάμεσα στο σχολείο και εσάς. Μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε τακτικά και να τσεκάρετε μέσα από αυτό τα διάφορα θέματα. Μπορείτε επίσης σε αυτό το τετράδιο να 'επικοινωνείτε' με τον καθηγητή κρατώντας τις δικές σας σημειώσεις, παρατηρήσεις ή μηνύματα.
  • Επιστολές ενημέρωσης = το σχολείο κατά την διάρκεια του έτους αποστέλλει επιστολές ενημέρωσης για ενημερώσεις, πρωτοβουλίες του, εκδηλώσεις, ερωτηματολόγια κλ.. Στο 'Τετράδιο Ενημέρωσης' θα βρίσκετε πάντα μια σημείωση για την αποστολή αλληλογραφίας'. 
    • Ώρες λειτουργίας του Σχολείου = το σχολείο είναι ανοικτό σχεδόν όλη την ημέρα. Στις επαφές σας μαζί του θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας τα εξής:
      • Ο διευθυντής Σπουδών είναι διαθέσιμος 1.30-3.00 καθημερινά
      • Οι καθηγήτριες είναι διαθέσιμες μετά από ραντεβού για να μην απασχολούνται κατά την διάρκεια των μαθημάτων (μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά ραντεβού για το πρωί)



     

No comments:

Post a Comment